skrot

Hos HJM håndterer vi alle former for jern- og metalskrot fra både privatpersoner og erhverv.

Vi behandler skrot inden for

  • Jern
  • Metal
  • Aluminium
  • Stål

Det betyder, at vi som skrothandler både nedskærer og afhenter, sorterer og genvinder alle former for jern og metal fra maskiner og elmotorer til togvogne og jernbaneskinner m.m. for på den måde at sikre, at alle restprodukter bliver behandlet på en miljømæssigt forsvarlig måde.

Uanset om der er tale om virksomheder, industri, private, kommuner, affaldsselskaber m.m., modtager vi gerne dit skrot, så vi på den måde sikrer, at behandlingen af skrottet foregår efter gældende regler.

Vi giver med andre ord dit skrot mulighed for nyt liv. Det gør vi ved at omforme skrottet til nye materialer. Samtidig vil du altid opleve at få de bedste skrotpriser på markedet, når du handler med HJM.

Afhentningsordning

Har du ikke selv mulighed for at aflevere dit skrot, har vi hos HJM en afhentningsordning. Vi tager hånd om hele processen fra start til slut, så dit skrot bliver afhentet og bearbejdet efter gældende standarder. Ordningen er på den måde enkel og bekvem for dig, samtidig med at prisen fastsættes fra start, så du ikke oplever ændringer hen ad vejen. Alt du skal gøre, er at tage kontakt til os, og så drøfter vi mulighederne.

Kvalitet, miljø og gode priser

HJM sigter efter at være den bedste skrothandler på markedet. Høj kvalitet, miljøbevidsthed og konkurrencedygtige priser er derfor også nogle af vores kerneværdier. Det sikrer, at vores standarder for maskinparkerne rundt om i landet, samt kontinuerlig udvikling af vores medarbejdere og ikke mindst miljøbevidst håndtering af skrot, alle sammen er vigtige elementer i strategien bag HJM.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om mulighederne for opkøb, afhentning eller generelle spørgsmål omkring skrot på info@hjmrecycling.dk eller +4549217546