Om os

Vi håndterer skrot med omhu og omtanke, og i alt hvad vi beskæftiger os med fra nedskæring og afhentning til sortering og genvinding samt miljømæssige forskrifter og afregning, er det vores udgangspunkt.

Vi tilstræber at være førende på vores felt og vægter faktorer som fremsynet- og bæredygtighed, seriøsitet, tillid og tilfredshed højt.

Fra vores skotpladser i Helsingør og Korsør Havn modtager, behandler og videresender vi materialer til hele Europa og sikrer dig den bedste handel.

VIRKSOMHEDEN

HJM Recycling er blandt Danmarks førende på sit felt. Det er vi ikke blevet fra den ene dag til den anden. Vores rødder går tilbage til 1974, og vores position er skabt gennem en legering af lige dele benhårdt arbejde, erfaring, nytænkning, stålsat seriøsitet og rene linier. I forhold til kunder, myndigheder og miljø.

Vi tror på langvarige forretningsrelationer baseret på åbenlys tillid og troværdighed. For os er god service ikke noget, vi taler om; det er en selvfølge.

I Danmark opererer vi fra Gedser til Skagen. Men vi servicerer også mange virksomheder uden for landets grænser og inden for EU. Ligesom vi har en stor eksport af forædlede produkter til adskillige lande i Fjernøsten.

SE VORES VIDEO