Katalysatorer

Hos HJM er vi eksperter i genvinding af ædelmetaller fra auto-katalysatorer og industri-katalysatorer.

Vi udvinder ædelmetaller fra blandt andet:

  • Keramisk materiale
  • DPF (diesel partikel filtre)
  • Metallisk (washcoat)

Eksperter i ædelmetaller og katalysatorer

HJM vil være de bedste og største på markedet. Og vi er allerede godt i gang. Derfor er løbende udvikling af vores medarbejderes ekspertise og viden også en vigtig faktor for HJM, så både den sikkerhedsmæssige håndtering af ædelmetaller er i top, men ligeledes at vi sørger for at benytte os af de mest moderne teknologier, der giver præcise og nøjagtige resultater inden for ædelmetaller og katalysatorer.

Vi bestræber os på hele tiden at tænke i innovative løsninger, således udviklingen af ædelmetal-genvinding bliver optimeret bedst muligt, efter vores kunders behov – men i lige så høj grad også i forhold til miljømæssige behov. Derfor er vores omfattende kendskab til materialerne, samt grundighed i vores sorteringsarbejde, også en sikring af en optimal udvinding af og størst mulig genanvendelse af ædelmetaller

Vi tager os af processen fra start til slut

Skal din virksomhed af med en stor mængde af katalysatorer, tager vi os af hele processen omkring afhentning og behandlingen heraf. Så materialerne vil være i trygge hænder hos os.

Vi har stor erfaring i genvinding af katalysatorer og ædelmetaller. Og vores afdelinger verden over håndterer store mængder materialer hver eneste dag, således udtjent industrielt materiale ikke går til spilde. Vores tankegang er baseret på et miljøbevidst og kvalitetsbevidst mindset, så industriens materialer hele tiden bliver genanvendt på den mest effektive måde.

HJM vil være med til at hjælpe virksomheder verden over nemt og enkelt med at komme af med deres ædelmetaller og katalysatorer.

Så vil du gerne høre mere om mulighederne for afhentning af katalysatorer og edelmetaller, eller har du spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på MAIL info@hjmrecycling.dk   eller TLF.NR. +4549217546

SE VORES VIDEO