Bilskrot

Skal din bil skrottes? Så lad os hjælpe dig igennem hele processen – let og enkelt.

 

Total service

– Aflever din udtjente bil og medbring registreringsattest

– Lad HJM stå for alt papirarbejde

– Få udbetalt den bedst mulige skrotpræmie

Når du afleverer din bil til skrot hos HJM, står vi for alt det praktiske i forbindelse med skrotningen og det efterfølgende papirarbejde. Vi sørger for, at bilen afmeldes, nummerpladen afleveres og skrotpræmien udbetales. Det eneste du skal huske, når du afleverer din bil, er at have din registreringsattest med, og derefter vente på at få udbetalt din skrotpræmie gennem kontakt afregning med os. Vi stræber altid efter at give den bedst mulige pris for din udtjente bil.

Husk, at det kun er personen på registreringsattesten, som kan få udbetalt skrotpræmien.

Afhentningsordning

Har du ikke mulighed for at aflevere din udtjente bil, har HJM en afhentningsordning. Vi afhenter på hele Sjælland. Befinder du dig på Fyn eller i Jylland, er det muligt at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring mulighederne for afhentning.

Miljøordning for Biler

Vi kan med stolthed fortælle, at vi er en del af ”bilordning.dk – Miljøordning for Biler”. Det betyder, at vi tager et miljømæssigt ansvar for, at alle udtjente biler bliver indleveret til miljørigtig skrotning. På den måde er vi med til at sikre, at biler ikke efterlades på gader, pladser og i naturen.

Skal du af med din udtjente bil, står vi klar til at tage imod denne, samtidig med at vi også sørger for at hele processen forløber, som regler og love foreskriver det. Hos HJM er ordentlighed og gode priser vigtige kerneværdier, så du som kunde oplever den bedst mulige service.

Har du spørgsmål omkring processen, afhentning eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os på MAIL info@hjmrecycling.dk  eller TLF.NR. +4549217546
for at høre nærmere.